Produse și soluții

Proiectele tale sunt pe mâini sigure

Nu credem că doriți să faceți compromisuri în ceea ce privește automatizarea utilajelor sau sistemelor dumneavoastră! Soluțiile noastre inovatoare și dovedite vă vor ajuta să vă atingeți obiectivul. Produsele și sistemele Pilz sunt acum utilizate în întreaga lume. Gama noastră se extinde de la tehnologia senzorilor până la tehnologia de control și acționare.

Ne urmărim originile pentru a controla tehnologia, deoarece am fost pionierii sistemelor de control automate și am fost unul dintre primii furnizori la nivel mondial. Astăzi suntem specialiști în automatizare, dedicați siguranței.

Suntem reprezentați pe toate continentele– beneficiezi de experiența noastră la nivel local. Forța noastră este echipa noastră globală de experți care lucrează la proiectul tău.
  Tehnologie Senzori
   Pilz oferă o gamă largă de senzori de siguranță care se conformează standardelor internaționale și au fost testate de organismele de certificare.
    Read More
    Relee
     Pentru monitorizarea fiabilă a siguranței funcționale, vă oferim relee de siguranță PNOZ. Monitorizați siguranța electrică cu ajutorul releelor electronice de monitorizare PMD. Pentru inspecția liniei sigure, vă oferim PLIDdys.
      Read More
      Controlere mici
       Controlerele mici configurabile leaga releele de siguranță clasice și sistemele de control programabile mari. Utilizați controlerele mici configurabile PNOZmulti în principal pentru a implementa mai multe funcții de siguranță!
        Read More
        Controlere
         O soluție pentru sarcina dvs. de automatizare - rentabilă, fiabilă, sigură și dintr-o singură sursă. Controlerele Pilz vă permit să implementați aplicații de siguranță și automatizare de orice dimensiune ușor și flexibil.
          Read More
          Tehnologie Drive
           Tehnologia servo drive de la Pilz oferă soluții sigure și eficiente din punct de vedere energetic pentru automatizarea utilajelor dvs. de la funcționarea controlerului până la mișcarea de unități extrem de dinamice.
            Read More
            Robotică
             Modulele noastre de robotică vă oferă un început ușor în robotică. Asamblați aplicația dvs. individuală de robot - exact în funcție de cerințele dvs. Modulele de robotică constau din modulul manipulator PRBT, modulul de control PRCM, modulul de operare PRTM și modulele ROS.
              Read More
              Rețele
               Componentele sistemului sunt potrivite optim pentru rețeaua dvs.
                Read More
                Funcționare și monitorizare
                 Pilz este un furnizor de soluții care oferă produse în domeniile tehnologiei senzorilor, controlului și acționării. În plus, vă vom sprijini cu sisteme de vizualizare și de operare pentru a vă asigura completarea sistemului în conformitate cu standardele.
                  Read More
                  Software
                   Cu software-ul de automatizare de la Pilz, implementați soluții software inovatoare pentru automatizare. Proiectarea, programarea, configurarea și punerea în funcțiune pot fi realizate rapid și simplu folosind software de automatizare Pilz.
                    Read More

                    Product Overview