Relee

Pentru monitorizarea fiabilă a siguranței funcționale, vă oferim relee de siguranță PNOZ. Monitorizați siguranța electrică cu ajutorul releelor electronice de monitorizare PMD. Pentru inspecția liniei sigure, vă oferim PLIDdys.

Dispozitive de control - Beneficii atunci când utilizați relee Pilz

 • Raportul cost / performanță optim
 • Disponibilitate ridicată a produselor
 • Securitate certificată, deoarece standardele și reglementările internaționale sunt îndeplinite
  Relee de siguranță
   Releele de siguranță PNOZ monitorizează funcțiile de siguranță, cum ar fi E-STOP, porți de siguranță, bariere de lumină, grile de lumină, comenzi cu două mâini, covoare sensibile la presiune, viteză, oprire și multe altele. În fiecare zi, releele de siguranță PNOZ se dovedesc în milioane de aplicații din întreaga lume. În 1987, Pilz a brevetat primul releu de oprire de urgență pentru a proteja omul și mașina. Aceasta a fost o etapă importantă în tehnologia de siguranță. Releele de siguranță PNOZ au progresat rapid pentru a fi releele de siguranță cele mai utilizate în lume. Marca PNOZ este acum sinonimă cu relee de siguranță. PNOZ - Originalul! Dezvoltarea continuă a dus de la aceste dispozitive simple la sistemele mici de control configurabile PNOZmulti, standardul mondial de siguranță pentru utilaje.
    Read More
    Relee de monitorizare
     Cu releele de monitorizare, prioritatea este protecția persoanelor și a utilajelor împotriva defecțiunilor de izolare, tensiunilor reziduale, supratensiunii, supracurentului, supraîncărcării, supraîncărcării de temperatură, precum și monitorizării blocării și puterii adevărate. Reduceți semnificativ situațiile periculoase pentru om și mașină, crescând în același timp durata de funcționare a instalației dvs. Economisiți costuri și garantați un ciclu de producție eficient. Toate acestea folosind relee de monitorizare!

     Aceste relee de monitorizare sunt multifuncționale și pot fi aplicate universal, acoperind o gamă largă de aplicații. Puteți utiliza relee de monitorizare PMD pentru a îndeplini cerințele IEC 60204-1 pentru siguranța echipamentelor electrice de pe mașinile dvs.
      Read More
      Dispozitive de inspecție a liniei
       Dispozitivul de inspecție a liniei sigure PLIDdys asigură o alimentare sigură pe conexiunile cu două fire, oferind siguranță maximă pe rutele lungi de cablu. Cu PLIDdys, pornirea neintenționată sau pornirea instalației pot fi excluse în caz de eroare. Acest lucru este deosebit de benefic pentru plantele interconectate sau pe secțiuni de plante distribuite pe o arie largă, care poate nu sunt întotdeauna vizibile în mod clar.
        Read More
        Brake control devices

         Applications with safety brakes and holding brakes require reliable brake monitoring. This eliminates all potential hazards for the user – even when the drive is de-energised. With the stand-alone safety relay PNOZ s50, Pilz is offering an economical solution for controlling two safety brakes up to category PL e of EN ISO 13849-1.

         On the safety relay PNOZ s50, temporary overexcitation is followed by voltage reduction, for which parameters can be set. Short ventilation times are achieved as a result, helping to make your application more energy-efficient. On the one hand, safe brake control enables rapid switching in emergency situations. On the other hand, it ensures slow, low-wearing switching in normal operation, thereby reducing maintenance requirements.

          Read More

          Product Overview