TELCO

  • Telco Sensors este o companie daneza, dezvoltator și producător de o gamă largă de senzori fotoelectrici, amplificatoare fotoelectrice, perdele luminoase și senzori tip furcă optică.
  • Telco a fost înființată în 1975 și a continuat cu un succes în creștere de atunci. Telco își distribuie produsele în întreaga lume prin intermediul rețelei sale puternice de Echipe Telco dedicate și a filialelor deținute de Telco, care acoperă întreaga lume. Milioane de clienți se bazează pe profesioniștii Telco cu înaltă calificare pentru a oferi asistență și servicii și pentru a rezolva cele mai dificile aplicații de fiecare data.
  • SOLUTION VON HERMANNSTADT este distribuitor oficial si unic Telco Sensors si totodata reprezinta Telco Team Romania.
  • Experiența și know-how-ul de mai mulți ani ai Telco ne permit să ne specializăm în furnizarea de soluții de detectare optică personalizate pentru clienții ale căror nevoi depășesc conditiile obișnuite, în cele mai exigente aplicații. Produsele Telco acoperă o gamă nesfârșită de sectoare industriale și de piață din întreaga lume.


REMOTE SENSOR SERIES

LT/LR 100/101/110/120

Seria senzorilor controlati de la distanță Telco este întotdeauna capabila de a rezolva cele mai grele aplicatii.
Deși este simpla în design și modesta în dimensiuni, nimic nu este mai fiabil în medii ostile și condiții dificile ca acesti senzori. Acestia pot fi subestimati, dar nu durează mult pentru a realiza că acestia sunt senzorii cu lumina infrarosie cei mai puternici și versatili din industrie.

PHOTOELECTRIC AMPLIFIER SERIES

PA01/10/11/15

Seria amplificatoarelor fotoelectrice Telco funcționează la fel de bine astăzi ca si atunci când a apărut pentru prima oară, acum aproape 25 de ani.
Dar, în timp ce designul simplu al acestui produs emblematic a rămas același în tot acest timp, tehnologia din interior a fost imbunatatia constant - așa că oferă nimic mai puțin decât performanța cea mai fiabilă și mai puternică posibilă.

MULTIPLEX AMPLIFIER SERIES

MPA21/41/81

Într-o industrie în care majoritatea produselor seamănă reciproc, ne-am străduit ca Telco sa seamene numai cu Telco - în ceea ce privește calitatea, fiabilitatea, performanța și ușurința în utilizare.
Acest lucru nu este diferit pentru seria de amplificatoare multiplex, care a rezistat testului timpului tocmai pentru acest motiv.

PHOTOELECTRIC AMPLIFIER BUS SERIES

PAB10/20/30 PPB00

Această nouă generație de amplificatoare fotoelectrice, pionier master / slave in tehnologia multiplex, într-un design modular inovator și flexibil.
Ea provoacă orice gândire convențională cu privire la modul în care ar trebui să fie un sistem fotoelectric, cu un design versatil și o gamă largă de caracteristici unice, promite mai multă flexibilitate decât se credea vreodată a fi posibila.
Mai presus de toate, aceasta gama poate fi cu mândrie etichetata cu patrimoniul de performanță cu care Telco a devenit renumit in ultimii 25 de ani.

SPACEMASTER SERIES

SM3000/6000/7000/8000/9000

Fidela față de conceptul său original, seria SpaceMaster este diversificata în toate sensurile cuvântului.
Există un senzor potrivit pentru fiecare industrie, si acest aspect poate fi ușor justificat de miile de aplicatii unde acești senzori infraroșii operează fără încetare și fără probleme zi-după-zi.
Numai așa ar trebui să fie!

SPACEPAK SERIES

SP2000

Unii ar putea spune că seria SpacePak arată ca mulți alți senzori - si au dreptate. Dar aici se opreste aceasta comparatie.
Punerea in practica a anilor de experiență în senzorii fotoelectrici, împreună cu cele mai recente tehnologii, a asigurat ca această serie sa fie incomparabilă în ceea ce privește performanța și precizia - diferența vine din interior.

SPACEGURD SERIES

SG1/2/10/11/14 SGC1/11

Seria SpaceGuard nu a fost niciodată mai puțin impresionantă. Designul subțire, dar durabil al detectorilor noștri a reușit de fiecare data să ridice sprâncenele. Totodata, acest design specific nu a împiedicat și compromis niciodată tehnologia sau performanța - dimpotrivă, ea a inspirat creativitate și inginerie inovatoare în orice mod.

OPTICAL FORK SENSOR SERIES

OFS

Seria OFS este alcătuită din furci optice in care senzorii optici sunt adăpostiti într-o carcasă din aluminiu rezistentă, în formă de U, care funcționează in modul cu fascicul de lumină, disponibil cu infraroșu (OFS), roșu vizibil (OFSR) sau sursă de lumină cu infraroșu de mare putere (OFSH).
Seria este disponibilă intr-o varietate largă de lățimi de deschidere a furcii, de la 2 mm la 220 mm.

INDUCTIVE AND CAPACITIVE SERIES

IPI/CPI

Seria senzorilor inductivi si capacitivi acopera majoritatea aplicatiilor destinate acestora. Cu o larga gama dimensionala de la Ø3 la M30, cu conector sau precablati, in carcasa cilindrica sau rectangulara, de prezenta sau masura, acesti senzori sunt potriviti pentru orice tip de provocare.

ACCESORIES

FIBRE
OPTICS/REFLECTORS/CABLES/MOUNTING
BRACKETS

Telco ofera de asemenea o gama diversificata de accesorii ce acopera de la conectori speciali, cabluri pentru senzori si reflectori, la accesorii de montaj si fibre optice.

Product Overview