PILZ

Pilz este o companie lider, inovatoare în domeniul tehnologiei automatizării.
În calitate de experți în domeniul securității umane, mașinilor și mediului,
Pilz oferă soluții la nivel mondial, orientate către clienți pentru toate industriile.

Acestea includ produse inovatoare și servicii complete din domeniul senzorilor, al tehnologiilor de control și de acționare.

Urmărind obiective clar definite, PILZ doreste sa completeze gama de automatizări sigure cu tehnologia senzorilor și a dispozitivelor de acționare și să îmbine această competență de bază cu extinderea soluțiilor pentru automatizarea standard. În acest fel, se poate transfera experiența și cunoștințele PILZ de la tehnologia de siguranță la cerințele tehnologiei generale de control.
Beneficiile pentru dvs.: Soluții de automatizare personalizate.

SOLUTION VON HERMANNSTADT este partener si distribuitor OFICIAL al PILZ in ROMANIA

Pilz oferă o gamă largă de senzori de siguranță care respectă standardele internaționale și care au fost testate de organismele de certificare. Portofoliul nostru de tehnologie de senzori include comutatoare de siguranță pentru poziții de monitorizare, precum și dispozitive de protecție. De asemenea, oferim senzori optici - cum ar fi barierele de siguranță sau sistemele de camere - pentru monitorizarea suprafețelor și a spațiilor.

Folosiți senzorii în condiții de siguranță împreună cu tehnologia noastră de control în siguranță! Veți obține o soluție completă economică și sigură de la Pilz. Pe lângă faptul că putem garanta o eficiență ridicată pentru fabrici în mediul industrial, este deosebit de important pentru Pilz ca producător de senzori să protejeze oamenii, mașinile și mediul.

Scopul releelor Pilz este acela de a menține un nivel de risc scăzut atât la om cât și la mașină. Pentru a garanta această protecție, Pilz a dezvoltat, timp de decenii, relee de siguranță inovatoare, care sau dovedit fiabile pe piață de peste un milion de ori.

Pentru o monitorizare fiabilă a siguranței, vă oferim releele de siguranță PNOZ. Monitorizați siguranța electrică cu releele electronice de monitorizare PMD. Pentru inspecția liniilor în condiții de siguranță vă oferim PLIDdys.

Dispozitivele de comandă a frânelor sunt destinate monitorizării siguranței sau menținerii frânării. Disponibilitatea ridicată caracterizează dispozitivele fiabile - pentru utilizare economică. Utilizați un dispozitiv pentru fiecare funcție ce trebuie monitorizată!

Cu PNOZmulti, pionier în tehnologia de siguranță configurabilă, puteți fi siguri că ați luat decizia corectă. De ce e așa? Este destul de simplu: deoarece cu Pilz vă puteți baza pe un sistem care se folosește cu succes în întreaga lume, întotdeauna în fruntea tehnologiei.

Controlerele mici configurabile, reduc diferența dintre releele clasice de siguranță și sistemele mari de comandă programabile. Folosiți controlerele mici configurabile PNOZmulti în principal pentru a implementa mai multe funcții de siguranță! Siguranța funcțională pentru a proteja omul și mașina este astfel realizabilă atât simplu, cât și flexibil.

Controlerele noastre mici sunt de asemenea suficient de puternice pentru a prelua controlul complet al mașinilor mai mici. Sistemul este modular și extensibil, astfel încât acesta poate crește cu instalația sau mașina dvs. pe măsură ce se extinde sau pe măsură ce cerințele sale se schimbă. Prin utilizarea modulelor de extensie, puteți adapta structura de control exact la aplicație. Dvs.ca și utilizator veți cumpara doar caracteristicile pe care le veți utiliza de fapt.

    Controlere în sistemul de automatizare PSS 4000
Controlerul PLC, PSSuniversal PLC, poate fi folosit ca un controler autonom sau ca parte a unei rețele, de exemplu. Procesează funcțiile necesare în combinație cu modulele I/O.

Module de comunicare pentru sistemele I/O descentralizate
Sistemul descentralizat al I/O PSSuniversal este soluția pentru extinderea periferiei. Este conectat la controlerul de nivel superior ca I/O la distanță.

Module de intrare / ieșire pentru controale și module de comunicații
Folosind modulele I/O, vă puteți adapta individual controalele și sistemele I/O la cerințele dumneavoastră. Rețineți: se vor retrage treptat sistemele de control PSScompact și PSSmodular. Alternativa flexibilă și puternică: controlerul PSSuniversal PLC de la sistemul de automatizare PSS 4000. Suntem bucuroși să vă ajutăm să faceți schimbarea!

Tehnologia Servo drive de la Pilz oferă soluții sigure și eficiente din punct de vedere energetic pentru automatizarea mașinii: de la funcții de controller până la controlul unităților extrem de dinamice. Datorită conceptului unității modulare deschise, componentele individuale sau sistemele complete pot fi integrate fără probleme în sistemul dvs. existent. Indiferent dacă aceasta se referă la o instalare nouă sau la modernizarea aparatului.

Economisiți timp cu soluțiile complete de la Pilz! Portofoliul nostru variază de la vizualizare la servomotoare, inclusiv reductoare. Domeniul nostru cheie de competență este "mișcarea în siguranță". Oferim numeroase soluții pentru a crește disponibilitatea mașinii până la nivelul maxim de siguranță PL e din EN / ISO 13849-1.

Când vine vorba de unități, asigurați-vă că rămâneți pe partea sigură! PILZ oferă cu ușurință sfaturi individuale: de la configurația unității la punerea în funcțiune. Vă putem ajuta cu concepte complete pentru mișcarea în siguranță, funcționarea mașinii și economisirea energiei. Vorbește cu noi!

Divizia PILZ de sisteme mecatronice beneficiază de experiența acumulată în domeniul senzorilor, al tehnologiilor de control și de acționare, precum și al sistemelor de operare și vizualizare. În calitate de specialiști în domeniul automatizării, cu competențe de bază, sistemele PILZ mecatronice oferă soluții inovatoare robotizate, care vă ajută să obțineți o aplicație robotizată în siguranță.

Interacțiunea sigură între oameni și robot necesită noi soluții și tehnologii. Pilz se va asigura că în viitor, omul și mașina vor putea lucra mai strâns împreună într-o siguranță și mai mare. De aceea divizia PILZ de sisteme mecatronice prezintă setul inovativ de măsurare a coliziunilor PROBms.

PROBms este folosit în validarea colaborărilor om-robot și servește pentru a înregistra forța și presiunea.

Pilz este un furnizor de soluții care oferă produse în domeniul senzorilor, al tehnologiilor de control și de acționare. În plus, vă va sprijini în mod fiabil cu sisteme de operare și vizualizare pentru a asigura finalizarea sistemului în conformitate cu standardele.

Cu software-ul de automatizare de la Pilz, aplicați soluții software inovatoare pentru automatizare. Proiectarea, programarea, configurarea și punerea în funcțiune pot fi realizate rapid și simplu utilizând software-ul de automatizare Pilz. Utilizatorii pot lucra eficient datorită funcționării intuitive. Diagnosticarea ușoară și ușor de utilizat a software-ului PILZ de automatizare garantează un nivel ridicat de disponibilitate a instalației. Unelte independente de produs pentru utilizarea în produse interactive sunt de asemenea disponibile pentru dvs.

Asigurați-vă că rețeaua dvs. este clară și puternică. În acest scop, Pilz furnizează componente de sistem optim adaptate pentru:

Sisteme fieldbus sigure

Sisteme Ethernet

Dispozitive de diagnosticare a sistemelor

 

 

Product Overview